Hoyeon Whansangjeon

Această piesă este o combinație de costume coreene şi occidentale, de muzică live şi de personaje principale şi ansamblu. Ea spune povestea morților şi a viilor, colaborând pentru a încarna o nouă formă a omenirii pentru viitor şi probabil şi o nouă formă a teatrului coreean.

Stabilită în 1990, compania a prezentat mai mult de o sută cincizeci de reprezentații, în New York, Berlin, Shenzhen, Irkutsk etc.

Man Lee Hyang a câştigat în 2017, Premiul pentru Cea mai bună producție, acordat de Asociația Teatrală din Coreea. În 2018, Copilul fără tată le-a adus Marele Premiu la cea de a 36-a ediție a Festivalului de Teatru din Coreea. San Chak a fost considerată, în 2021, Cea mai bună producție, de către aceeaşi asociație. 


This play is a mix of Korean and Western costumes, live music, and main characters and ensemble. It tells the tale of the dead and the living working together to incarnate a new form of humanity for the future, and probably a new form of Korean theater.

Established in 1990, the company has presented more than a hundred and fifty shows, including some in New York, Berlin, Shenzhen, Irkutsk,  etc. In 2017 their ‘Man Lee Hyang’ won Best Production Prize, awarded by the Korea Drama Association. In 2018 ‘A Child without Father’ won the Grand Prize in the 36th edition of the Korea Drama Festival. ‘San Chak’ was awarded Best Production in 2021, by the same drama Association.

Sari la conținut